Dobrodošli na službene stranice općine Bol

Dan Općine Bol - Gospe od sniga

altSvim mještanima i gostima Bola čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, a sumještanima posebno čestitamo Blagdan Gospe od Sniga i Bolsku fjeru!

Više...
 

Etički kodeks na tržnici

Donosimo Etički kodeks kojeg se moraju pridržavati prodavači na tržnici Joze Bodlovića...


Više...
 

Oglas za zaposlenje: Pisano testiranje-poredak

Povjerenstvo za provođenje natječaja, nakon provedenog pisanog testiranja, dana 23. srpnja 2014.g, utvrdilo je rezultate pisanog testiranja za radno mjesto referent za financije i računovodstvo...

Više...
 

Poziv na 7/2014 sjednicu vijeća općine Bol

POZIV VIJEĆNICIMA OPĆINE BOL
Na temelju članka 34. Zakona o lokalnoj i područnoj samoupravi (NN 33/01) i na temelju članka 70 Poslovnika vijeća općine Bol (Službeni glasnik općine Bol br.5/2009) pozivam vas na 7/2014 sjednicu vijeća općine Bol, koja će se održati u petak 25. srpnja 2014.godine s početkom u 20.00 sati u uredu općine Bol.

Više...
 

Oglas za zaposlenje: Pristigle prijave za natječaj

Natječajno povjerenstvo je  dana 15. srpnja  2014. godine u 11.00 sati u vijećnici Općine Bol  otvorilo prijave prispjele na javni natječaj za izbor računovodstvenog referenta. Natječajno povjerenstvo će dana 23. srpnja 2014. godine u 10.00 sati u prostorijama Općine Bol na adresi Uz Pjacu 2 obaviti provjeru znanja i sposobnosti kandidata putem pisanog testiranja.

Više...
 

Natječaj: Zakup poslovnog prostora

Jedinstveni upravni odjel Općine Bol objavljuje JAVNI NATJEČAJ za davanje u zakup poslovnog prostora - poslovni prostor-mali kiosk na „pješačkom otoku“ kod benzinske postaje...

Više...
 

Javna nabava: električna energija


Naručitelj, Općina Bol, donosi: ODLUKU O POČETKU POSTUPKA NABAVE BAGATELNE VRIJEDNOSTI za  Predmet nabave: *: OPSKRBA ELEKTRIČNOM ENERGIJOM...

Više...
 

Poziv na 5/2014 sjednicu vijeća općine Bol

POZIV VIJEĆNICIMA OPĆINE BOL
Na temelju članka 34. Zakona o lokalnoj i područnoj samoupravi (NN 33/01) pozivam Vas na 5/2014. sjednicu vijeća općine Bol, koja će se održati u ponedjeljak 7. srpnja 2014. godine s početkom u 20.00 sati u uredu općine Bol.

Više...
 

Oglas za zaposlenje: Referent za financije i računovodstvo


Pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Bol, dana 01. srpnja 2014. godine raspisuje OGLAS za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Bol, na određeno vrijeme,  za radno mjesto:
REFERENT ZA FINANCIJE I RAČUNOVODSTVO (1 izvršitelj m/ž), na određeno vrijeme do povratka službenice sa porodiljinog dopusta (zbog zamjene duže vrijeme odsutnog službenika), za puno radno vrijeme

Više...
 

Oglas: Korištenje javnih površina

Donosimo OGLAS za zaprimanje molbi za korištenje javnih površina na području općine Bol za 2014. godinu. Također donosimo i ODLUKU o korištenju javnih površina na području općine Bol.

Više...
 

Natječaj za obavljanje prijevoza putnika(vlak)

Objavljujemo javni natječaj za obavljanje prijevoza putnika cestovnim vlakom na području Općine Bol. Predmet javnog natječaja je obavljanje prijevoza putnika sa dva cestovna vlaka na području Općine Bol...

Više...
 

Poziv na 4/2014 sjednicu vijeća općine Bol

POZIV VIJEĆNICIMA OPĆINE BOL
Na temelju članka 34. Zakona o lokalnoj i područnoj samoupravi (NN 33/01) pozivam Vas na 4/2014. sjednicu vijeća općine Bol, koja će se održati u utorak 03. lipnja 2014. godine s početkom u 20.00 sati u uredu općine Bol.

Više...
 

Oglas za turističko-kulturne manifestacije

Oglas za zaprimanje zahtjeva za sudjelovanje u turističko-kulturnim manifestacijama za 2014. godinu.

Oglas se raspisuje za održavanje turističkih manifestacija iz članka 10. Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti.

Više...
 

Poziv na dostavu ponude - Zid ceste Sv.Lucija

Naručitelj Općina Bol upućuje Poziv na dostavu ponuda

Rekonstrukcija potpornih zidova u ulici put Sv. Lucije sukladno građevinskom projektu izrađenom od tvrtke PGN projekt d.o.o. oznaka T. D. 14/13 od travnja 2013. godine. Potporni zidovi visine cca H= 4-5 m sa kontraforima predviđaju se sa južne strane ceste u dužini od cca 40 metara, diletacije se postavljaju svakih 8 metara, izmjena postojeće vodovodne cijevi u zoni zahvata.

Više...
 


Stranica 13 od 16